I LOVE SUSHI & POKE BOWL HILLEGERSBERG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1496 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi & Poke Bowl Hillegersberg. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 22:07 Ik ontving meer dan besteld maar dat bleek een extraatje te zijn, mooi en lekker gebaar. Op tijd bezorgd en op goede temperatuur.
21 jul 2024 om 18:54 Hele lekkere sushi Goeie service & aardige bezorger. Het werd heel snel en lekker warm bezorgd. Ik zal zeker weer bestellen
20 jul 2024 om 16:40 Nice ! Kreeg zelfs nog extra als kadootje . Was erg lekker !
9 jul 2024 om 20:41 It was always good, but not this time. Fish wasn’t fresh and it was smelly, so I had to throw away some part
5 jul 2024 om 13:33 Lekkere sushi! Aanrader!
3 jul 2024 om 18:05 Super lekkere Sushi, leuk dat we er gratis extraatje bij kregen. Ondanks de EK kwam het netjes op de afgesproken tijd aan. Ik ga hier zeker nog eens bestellen
29 jun 2024 om 20:37 Heel erg lekker, snel geleverd & een aantal lekkere cadeautjes. Zou hier zeker weer bestellen!
27 jun 2024 om 17:18 Meestal prima kwaliteit. Niet te vroeg op de dag bestellen want dan is het niet altijd vers
26 jun 2024 om 9:40 We moesten twee uur wachten. Het was misschien druk vanwege het EK, maar voor ons was het erg vervelend omdat we wat wilden eten voordat we in een meeting gingen, en het eten kwam precies aan tijdens de meeting. Smaak was ook niet geweldig.
25 jun 2024 om 21:23 Geen stokjes en geen wasabi en zeer late levering
20 jun 2024 om 9:23 Heerlijke sushi.