I LOVE SUSHI & POKE BOWL HILLEGERSBERG

I LOVE SUSHI & POKE BOWL HILLEGERSBERG Snel, gemakkelijk en gezond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 979 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi & Poke Bowl Hillegersberg. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2022 om 20:15 Super snel geleverd, maar de smaak vond ik tegen vallen. Er waren overal gebakken uitjes overheen gegooid. Helaas geen herhaling voor ons
11 mei 2022 om 21:24 Te duur voor kwaliteit van de sushi. Sushi was niet slecht, maar zeker niet fantastisch en dat voor een min bestel bedrag van 35,-. Ook hadden we de japanse pasteitjes besteld, maar kregen iets heel anders… mwahh dus. Bezorger was wel super aardig
10 mei 2022 om 21:29 Zoals altijd erg lekker! Voor de verandering andere dingen geprobeerd en kregen er zelfs een cadeautje bij! Crispy chicken all the way!
6 mei 2022 om 21:51 snelle bezorging.vriendelyke bezorger die eindelyk de lift pakte na 2x trappen lopen kwaliteit super
5 mei 2022 om 21:35 Top!!
4 mei 2022 om 18:55 Heerlijke, echt verse sushi, snel bezorgd, aanrader!
4 mei 2022 om 18:09 Great sushi and fast delivery!
3 mei 2022 om 20:01 Toppie
30 apr 2022 om 12:03 Fijn restaurant en maaltijden mooi verzorgd! Extra sushi gekregen, als cadeau en dit smaakte goed. Vriendelijke bezorger en op tijd bezorgd. Dit op een zaterdagavond Wij blijven bestellen hier!
24 apr 2022 om 8:42 Altijd weer vlot en lekkere sushi daarnaast nog extra sushi gekregen. Top!
17 apr 2022 om 21:00 Super lekker! Sashimi mmm! En poke bowl tuna ook vers en lekker. We blijven bestellen
17 apr 2022 om 19:51 Top eten was lekker, en snelle bezorging